הפעם קבלנו את ההגדרה מן מאפה מתוק . בכמה צעדים פשוטים נמצא את הפתרון המבוקש. הביטוי "סוג של מאפה" יכול להופיע במדור התשחצים בעיתונים היומיים, בשבועונים, בירחונים, בחוברות תשבצים או במגזינים השונים.
מין מאפה
אפייה היא שיטה להכנת מזון על ידי חימומו בתנור. מזון המוכן בדרך זו נקרא "מאפה". רוב המאפים מבוססים על בצק, אולם קיימים גם מאפי ירקות, ביצים ובשר.
סוגי מאפים
ישנם סוגים רבים של מאפים, שניתן לחלקם לפי מספר קריטריונים:
- הבסיס: מאפים יכולים להיות מבוססים על בצק מתוק, בצק מלוח.
- המילוי: מאפים יכולים להיות ממולאים במגוון רחב של דברים, כגון פירות, ירקות, בשר, גבינה, או רוטב.
- הצורה: מאפים יכולים להיות בעלי מגוון רחב של צורות, כגון עיגול, מלבני, מרובע או משולש.
מאפים נפוצים
להלן כמה מהמאפים הנפוצים ביותר:
- לחם: לחם הוא מאפה עתיק יומין, והוא אחד המאפים הנפוצים ביותר בעולם. לחם עשוי בדרך כלל מקמח, מים, שמרים ומלח.
- עוגות: עוגות הן מאפים מתוקים, והן יכולות להיות עשויות במגוון רחב של טעמים, כגון שוקולד, וניל, פירות ועוד.
- פאי: פאי הוא מאפה מלוח, והוא עשוי בדרך כלל מקמח, מים, מרגרינה או חמאה, ובתוכו מלית של פירות, ירקות, בשר או גבינה.
- פיצה: פיצה היא מאפה איטלקי, והיא עשוי בדרך כלל מקמח, מים, שמרים, עגבניות, גבינה ועשבי תיבול.
היסטוריה של האפייה
שיטת הכנת מזון זו קיימת עוד מהתקופה הפרה היסטורית, כאשר בני האדם החלו לאפות לחם. הלחם הראשון היה כנראה עשוי מקמח קלוע, והוא נאפה על אבנים חמות. בהמשך, בני האדם החלו להשתמש בתנורים לאפייה, מה שהפך את התהליך ליעיל יותר. אפייה הפכה לאמנות בפני עצמה, והיא נלמדת במסגרות מקצועיות רבות. אופים מקצועיים מתמחים בהכנת מגוון רחב של מאפים, והם משתמשים בטכניקות מתקדמות כדי ליצור מאפים איכותיים.
טיפים כלליים לאפייה
- השתמשו בחומרי גלם איכותיים.
- הקפידו על הוראות המתכון.
- חממו את התנור לפי ההוראות.
- הכניסו את המאפה לתנור בזמן הנכון.
- הוציאו את המאפה מהתנור בזמן הנכון.
מודעות
פתרון 2 אותיות:
פתרון 5 אותיות: בורקס (סוג של מאפה), בריוש, סופלה (מאפה מתוק לקינוח), קרמבל (מן מאפה), צ'פאטי (מן מאפה הודי), תופין (מאפה מתוק)
פתרון 8 אותיות ומעלה:
פתרון שתי מילים ומעלה: חלה קלועה, לחם חי, פאי מוס שוקולד, פאי פקאן, פאי תפוחים
ביטויים דומים: מאפה מתוק פירוש, מן מאפה מתוק מילה נרדפת, מאפה מתוק 6 אותיות, סוג של מאפה מתוק, מן מאפה מתוק תשחץ, מאפה מתוק מאטריות קדאיף, מין מאפה ממולא
מחפשים תשובות נוספות - השתמשו בתיבת החיפוש בראש הדף.
עזרנו לכם למצוא את הפתרון ? תפרגנו לנו בלייק!
יש לכם פתרון אחר להציע? כתבו לנו בתיבת התגובות!
בקלאווה
השבמחקלחמנייה
מחקרוגל
מחקרוגלך
מחקנוסף היום , תודה !
השבמחקלי יש עכשיו - ג'בטה!
השבמחקתודה רבה לך !
מחקדניש
השבמחקתודה רבה.
מחקקיש
השבמחקאקלר
השבמחקאקלר (בצרפתית: Éclair) היא פחזנית ארוכה. בצק רבוך מוזלף על התבנית בצורה מוארכת בעזרת שקית זילוף ונאפה עד שמוזהב והופך לחלול מבפנים. מסורתית, המאפה ממולא בקרם וניל (קרם פטיסייר), רפרפת (פודינג) או קצפת, ובדרך כלל מצופה בזיגוג שוקולד. מילויים אחרים כוללים פודינג בטעם קפה ורום, מילויים בטעם פירות או מחית ערמונים.
תודה רבה.
מחקקיש,שיש,דבש
השבמחקמעמול (עוגייה מזרחית ממולאה בתמרים שקדים ותבלינים)
השבמחקפסטל
השבמחקפסטל
השבמחקפסטל
השבמחקפסטל זה מטוגן...
השבמחקקאהי
השבמחקצ'אפטי
השבמחקחלה
השבמחקסינרול
השבמחקלחם
השבמחקפסטל
השבמחקפרנה
השבמחקביסקוויט
השבמחקעוגת ספוג
השבמחקסקון, סקונס
השבמחקקלתית
השבמחק