רשמו את ההגדרה, וגלו את התשובה!
מי שאוהב את הפתרונות שלנו, יאהב גם את העמוד שלנו! :-)
עזרנו לכם למצוא את הפתרון החסר? פרגנו לנו בלייק! כי אם אתם חובבי תשבצים ואוהבים לאתגר את עצמכם – זה המקום בשבילכם.
אתר מורדו מכיל מאגר גדול של הגדרות תשבצים ותשחצים המתעדכנים באופן שוטף. לנוחיותכם, לכל הגדרה קיים מגוון רחב של פתרונות לפי סדר האלף בית ומספר המילים.
אז לחצו לייק ולחיצה שנייה לאישור >>

מודעות


מאכל מהמטבח הצרפתי | מאכל מהמטבח הצרפתי תשבץ

מורדו פתרון תשחצים ותשבצים - כי ידע לא קונים בכסף.
הפעם קבלנו את ההגדרה מאכל מהמטבח הצרפתי. בכמה צעדים פשוטים נמצא את הפתרון המבוקש. הביטוי "מאכל מהמטבח הצרפתי" יכול להופיע במדור התשחצים בעיתונים היומיים, בשבועונים, בירחונים, בחוברות תשבצים או במגזינים השונים.

לרשותכם ייסדנו את מילון התשבצים - מורדו, שיסייע לכם לפתור את התשחץ במהירות ובקלות. ראשית, נסתכל על ההגדרה מאכל מהמטבח הצרפתי בתשחץ, ונמנה את מספר המשבצות המרכיבות את הפתרון. אחר כך נגולל את המסך מטה, ומיד יופיע מאגר של תשובות אפשריות. על מנת להקל על החיפוש שבצנו את התשובות לפי סדר האלפבית. אז למה אתם מחכים - בואו למצוא את התשובה הנכונה. 

מסע קולינרי בצרפת: גילוי עולם של טעמים

המטבח הצרפתי ידוע ברחבי העולם כפסגה של קולינריה, יצירתיות ותשוקה לאוכל. מאכלים צרפתיים משלבים טעמים עשירים, טכניקות בישול מוקפדות ושימוש בחומרי גלם איכותיים, ויוצרים חוויה קולינרית ייחודית.

מאפיינים עיקריים:

  • שימוש במוצרים טריים מקומיים: לכל אזור בצרפת יש את המומחיות והחומרים הייחודיים לו.
  • מוצרי יסוד: חמאה, שמנת, צירים ויין משמשים כמעט בכל מנה.
  • חומרי גלם ייחודיים: כבד אווז, רגלי צפרדע, ארנבת, כמהין וגבינות מקומיות.
  • תיבול עדין: מדגיש את טעמו של הרכיב העיקרי.
  • מגוון רחב של מאכלים: מאפים, מרקים, תבשילים, קינוחים ועוד.
  • מטבח קלאסי: בסיס לכל המטבחים האזוריים, התפתח במשך מאות שנים.
  • רטבים: התמחות צרפתית, מגוון רחב של רטבים קלאסיים.

צירים:

הבסיס לרטבים, למרקים ולתבשילים. ציר לבן או ציר חום, המופקים מחומרי גלם שונים ומצומצמים עד לקבלת טעם מרוכז.

רטבים:

עולם שלם של טעמים, רוטב ולוטה, בשאמל, רוטב חום, דמי גלאס, רטבי חמאה, רוטב הולנדז, רטבי שמנת, ויניגרט, מיונז ועוד.

ממרחים ומטבלים:

חמאות מתובלות, טפנאד, אנשויאד ועוד.

בצק:

נדבך חשוב במטבח הצרפתי. בצק עלים, בצק פריך, בצק רבוך, בצק שמרים ובצק שמרים כרוך.

מרקים:

קונסומה, מרקי קרם, מרקים מחיתיים, מרק בצל, בויאבז ועוד.

קרמים ומליות מתוקות:

קרם פטיסייר, קרם פריזיין ועוד.

לסיכום:

המטבח הצרפתי הוא מסע קולינרי מרתק, המציע מגוון רחב של טעמים, טכניקות ויצירתיות. גילוי עולם זה פותח צוהר לתרבות עשירה ותשוקה לאוכל, ומזמין כל אחד לחוות את הקסם הקולינרי של צרפת.

טיפים להכנת מאכל צרפתי:

  • השתמש בחומרי גלם טריים ואיכותיים.
  • הקפד על טכניקות בישול נכונות.
  • תן לטעמים להתפתח באופן טבעי.
  • אל תפחד להתנסות ולשלב טעמים חדשים.
  • הכי חשוב, תהנה מהתהליך!
בהצלחה !


מודעות




פתרון 2 אותיות:
פתרון 3 אותיות:
פתרון 4 אותיות: 
גרטן
פתרון 5 אותיות: בקאוף, 
ולוטה, טפנאד, רטטוי 
פתרון 6 אותיות: אסקרגו, בויאבז, ניסואז   
פתרון 7 אותיות: קונסומה 
פתרון 8 אותיות ומעלה: פיסלדייר (מאפה מהמטבח הצרפתי)
פתרון של שתי מילים ומעלה: אומצה מפולפלת, דמי גלאס (רוטב במטבח הצרפתי), 
הרב דה פרובאנס (תערובת תבלינים במטבח הצרפתי), לובסטר תרמידור (תבשיל מהמטבח הצרפתי), סלט ניסואז, פוט-או-פה, פום אנה, קוק או ון, רגלי צפרדע, שוקרוט גארני  
ביטויים דומים: מאכל מהמטבח הצרפתי מילון,מאכל מהמטבח הצרפתי פירוש, מאכל מהמטבח הצרפתי תשחץ, מאכל מהמטבח הצרפתי תשבץ, מאכל מהמטבח הצרפתי 5 אותיות, מאכל צרפתי
כדי למצוא תשובות נוספות - השתמשו בתיבת החיפוש בראש הדף.
יש לכם פתרון אחר להציע? כתבו לנו בתיבת התגובות!
עזרנו לכם למצוא את הפתרון לתשבץ? תפרגנו לנו בלייק!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

יש לכם פתרון אחר להציע ? רשמו אותו כאן. תודה!

מורדו סודוקו להדפסה. בשלוש רמות: קל, בינוני וקשה. לחצו על הבאנר למעבר לסודוקו