רשמו את ההגדרה, וגלו את התשובה!
מי שאוהב את הפתרונות שלנו, יאהב גם את העמוד שלנו! :-)
עזרנו לכם למצוא את הפתרון החסר? פרגנו לנו בלייק! כי אם אתם חובבי תשבצים ואוהבים לאתגר את עצמכם – זה המקום בשבילכם.
אתר מורדו מכיל מאגר גדול של הגדרות תשבצים ותשחצים המתעדכנים באופן שוטף. לנוחיותכם, לכל הגדרה קיים מגוון רחב של פתרונות לפי סדר האלף בית ומספר המילים.
אז לחצו לייק ולחיצה שנייה לאישור >>

מודעות


חמאה הודית | חמאה הודית תשחץ

מורדו פתרון תשחצים ותשבצים - כי ידע לא קונים בכסף.
הפעם קבלנו את ההגדרה חמאה הודית. בכמה צעדים פשוטים נמצא את הפתרון המבוקש. הביטוי "חמאה הודית" יכול להופיע במדור התשחצים בעיתונים היומיים, בשבועונים, בירחונים, בחוברות תשבצים או במגזינים השונים.

לרשותכם ייסדנו את מילון התשבצים - מורדו, שיסייע לכם לפתור את התשחץ במהירות ובקלות. ראשית, נסתכל על ההגדרה חמאה הודית בתשבץ, ונמנה את מספר המשבצות המרכיבות את הפתרון. אחר כך נגולל את המסך מטה, ומיד יופיע מאגר של תשובות אפשריות. על מנת להקל על החיפוש שבצנו את התשובות לפי סדר האלפבית. אז למה אתם מחכים - בואו למצוא את התשובה הנכונה. 

מה זה חמאה הודית?

חמאה הודית, הנקראת גהי, היא חמאה מזוקקת, כלומר היא עשירה יותר בשומן מן החי ומכילה פחות מוצקי חלב מחמאה רגילה. גהי נמצא בשימוש נרחב במטבחים של הודו, אתיופיה, תימן, לוב ומדינות נוספות במזרח התיכון.

איך מכינים גהי?

כדי להכין גהי, ממיסים חמאה רגילה בסיר על אש נמוכה. לאחר שהחמאה נמסה, מופיע על פני הנוזל קצף לבן. את הקצף מסירים בעזרת כף או מסננת. לאחר מכן, מקררים את הנוזל, מה שגורם להפרדה של החמאה לשני חומרים: חומר שקוף, שהוא הגהי, וחומר עכור. החומר העכור מוסר, והגהי נשאר.

מהם היתרונות של גהי?

לגהי מספר יתרונות:

  • הוא בעל חיי מדף ארוכים יותר מחמאה רגילה, מכיוון שהוא ניתך רק בטמפרטורה של 24 מעלות צלזיוס.
  • הוא עשיר בוויטמינים ומינרלים, כולל ויטמין A, ויטמין D, ויטמין E, וכן סידן, אשלגן וברזל.
  • הוא בעל טעם עשיר וממלא.

איך משתמשים בגהי?

גהי משמש במגוון רחב של מנות, כולל:

  • בישול: גהי משמש כמרכיב בסיס במגוון מנות הודיות, אתיופיות וערביות. הוא משמש להקפצה, לטיגון, לבישול ארוך טווח ועוד.
  • אפייה: גהי משמש להכנת מאפים, עוגיות, לחם ועוד. הוא מעניק למאפים טעם עשיר וממלא.
  • מריחה: גהי משמש למריחה על לחם, קרקרים ועוד. הוא מעניק טעם עשיר וממלא.

לסיכום

גהי הוא מרכיב רב-תכליתי בעל יתרונות בריאותיים רבים. הוא משמש במגוון רחב של מנות במטבחים של הודו, אתיופיה, תימן, לוב ומדינות נוספות במזרח התיכון. בהצלחה !



מודעות




פתרון 2 אותיות: גי
פתרון 3 אותיות: גהי
פתרון 4 אותיות:
פתרון 5 אותיות:
פתרון 6 אותיות:
פתרון 7 אותיות:
 
פתרון 8 אותיות ומעלה:
פתרון שתי מילים ומעלה:

ביטויים דומים: חמאה הודית מילון, חמאה הודית מילה נרדפת, חמאה הודית 2 אותיות, חמאה הודית תשחץ, חמאה הודית תשבץ
כדי למצוא תשובות נוספות - השתמשו בתיבת החיפוש בראש הדף.
יש לכם פתרון אחר להציע? כתבו לנו בתיבת התגובות!
עזרנו לכם למצוא את הפתרון לתשבץ? תפרגנו לנו בלייק!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

יש לכם פתרון אחר להציע ? רשמו אותו כאן. תודה!

מורדו סודוקו להדפסה. בשלוש רמות: קל, בינוני וקשה. לחצו על הבאנר למעבר לסודוקו